Om oss

Sverigeklinikerna är en privat tandvårdsklinik med över tio års arbetserfarenhet och erbjuder tandvårdstjänster till fler än 5000 patienter. Idag finns tre kliniker; en i Emmaboda, Leksand och Falun.

Vi erbjuder våra patienter service av högsta kvalitet där vi vill att våra behandlingar ska uppnå exceptionella resultat för att bevara tandvävnader vid varje tillfälle och förlänga livslängden. Detta beror på den kunskap som våra medarbetare har ernått på många kurser, seminarier, internationella vetenskapliga konferenser och genom erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

Vi följer strikta protokoll och riktlinjer för att se till att allt utförs enligt högsta standard. De tandläkarlaboratorier vi har valt att samarbeta med har valts ut noggrant.

Vi vill att våra patienter ska känna en personlig värme och bekvämlighet på våra kliniker. Vi hoppas att våra patienter kommer att känna sig hemma och väl omhändertagna i en avkopplande miljö.

Sverigeklinikerna Falun

Sverigeklinikerna Falun är vår senaste klinik försedd med modern utrustning och fräsch interiör som får dig att känna dig avslappnad och säker under ditt besök. Vi har både akuta och regelbundna tider tillgängliga med korta eller inga väntetider. Hos oss välkomnas du av professionell tandvårdspersonal med många års adekvat kompetens för att ge dig som patient en säker och god tandvård. Parkering för bilar ligger nära ingången. Med busslinje 11 är det möjligt att promenera till hållplatsen Koppartorget som ligger cirka 40 meter från kliniken.

Varmt välkomna!

Vi talar: svenska, engelska och persiska.

Vi som arbetar här:

Siamak Eftekhari, tandläkare

 

 

Camilla Torevall, tandsköterska

Välkommen till oss!

Kontakt

Adress:
Hälsinggårdsvägen 11,
791 43 Falun

Tel:
070 – 782 58 00

E-post:
infofalun@sverigeklinikerna.se

Följ oss!

Svenska SV English EN العربية AR