Om oss

Sverigeklinikerna är en privat tandvårdsklinik med över tio års arbetserfarenhet och erbjuder tandvårdstjänster till fler än 5000 patienter. Idag finns tre kliniker; en i Emmaboda, Leksand och Falun.

Vi erbjuder våra patienter service av högsta kvalitet där vi vill att våra behandlingar ska uppnå exceptionella resultat för att bevara tandvävnader vid varje tillfälle och förlänga livslängden. Detta beror på den kunskap som våra medarbetare har ernått på många kurser, seminarier, internationella vetenskapliga konferenser och genom erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

Vi följer strikta protokoll och riktlinjer för att se till att allt utförs enligt högsta standard. De tandläkarlaboratorier vi har valt att samarbeta med har valts ut noggrant.

Vi vill att våra patienter ska känna en personlig värme och bekvämlighet på våra kliniker. Vi hoppas att våra patienter kommer att känna sig hemma och väl omhändertagna i en avkopplande miljö.

Sverigeklinikerna Leksand

Sverigeklinikerna Leksand ligger i centrala Leksand med gångavstånd från tågstationen. Vi erbjuder dig kvalificerad tandvård med kort väntetid och snabb service. Hos oss välkomnas du av professionell tandvårdspersonal med många års adekvat kompetens för att ge dig som patient en säker och god tandvård. Vi använder de senaste teknikerna och beprövade behandlingsmetoderna i vårt dagliga arbete. Vår mottagning har fräscha lokaler med mysig inredning och vi gör allt för att du ska känna dig trygg och avslappnad under ditt besök. Vår mottagning har fräscha lokaler med mysig inredning och vi gör allt för att du ska känna dig trygg och avslappnad under ditt besök.   Vi har gratis parkering för bilar nära ingången.

Varmt välkomna!

Vi talar: svenska, engelska, bosniska, bulgariska och makedonska.

Vi som arbetar här:

Maya Zlatanovska-Spasovski, tandläkare

 

 

Bojan Zlatanovski, tandtekniker

Shannon Guitierrez, tandvårdsassistent

 

 

Tandtekniskt laboratorium

Sverigeklinikerna Leksand har förmånen att ha ett tandtekniskt laboratorium under samma tak som bedrivs av vår skickliga tandtekniker med över femton års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa proteser med den senaste tekniken.

Det är något som vi är väldigt stolta över då vi kan ge våra patienter den allra bästa service med färre möten, korta leveranstider och utmärkt resultat. På de flesta mottagningar skickas majoriteten av arbetet iväg för tillverkning men hos oss stannar det kvar internt.

En annan fördel är att varje tand, särskilt framtänderna, är skräddarsydd där färgen matchas med färgen/nyansen hos dina naturliga tänder.

I labbet utförs i princip alla former av tandtekniska konstruktioner, allt från bettskenor till implantatkronor.

Välkommen till oss!

Kontakt

Adress:
Faluvägen 12,
793 30 Leksand

Tel:
076 - 555 99 40

E-post:
infoleksand@sverigeklinikerna.se

Följ oss!

Svenska SV English EN العربية AR