Om oss

Sverigeklinikerna är en privat tandvårdsklinik med över tio års arbetserfarenhet och erbjuder tandvårdstjänster till fler än 5000 patienter. Idag finns tre kliniker; en i Emmaboda, Leksand och Falun.

Vi erbjuder våra patienter service av högsta kvalitet där vi vill att våra behandlingar ska uppnå exceptionella resultat för att bevara tandvävnader vid varje tillfälle och förlänga livslängden. Detta beror på den kunskap som våra medarbetare har ernått på många kurser, seminarier, internationella vetenskapliga konferenser och genom erfarenhetsutbyte med andra kollegor.

Vi följer strikta protokoll och riktlinjer för att se till att allt utförs enligt högsta standard. De tandläkarlaboratorier vi har valt att samarbeta med har valts ut noggrant.

Vi vill att våra patienter ska känna en personlig värme och bekvämlighet på våra kliniker. Vi hoppas att våra patienter kommer att känna sig hemma och väl omhändertagna i en avkopplande miljö.

Sverigeklinikerna Emmaboda

Sverigeklinikerna Emmaboda ligger i centrala Emmaboda med gångavstånd från tågstationen. Här erbjuder vi dig kvalificerad tandvård med kort väntetid och snabb service. Hos oss välkomnas du av en professionell tandvårdspersonal med många års adekvat kompetens för att ge dig som patient en säker och god tandvård. Vi använder de senaste teknikerna och beprövade behandlingsmetoderna i vårt dagliga arbete. Vår mottagning har fräscha lokaler med mysig inredning och vi gör allt för att du ska känna dig trygg och avslappnad under ditt besök. Vår entré är anpassad för patienter med gångsvårigheter och vi har gratis parkering för bilar nära ingången.

Varmt välkomna!

Vi talar: svenska, engelska, bosniska, bulgariska och makedonska.

Vi som arbetar här:

Aleksandar Trajkovski, tandläkare

 

 

Katerina Gjorgjieska, assisterande tandläkare

Ulrika Theander, receptionist och tandvårdsassistent

 

 

Välkommen till oss!

Kontakt

Adress:
Storgatan 28,
361 30 Emmaboda

Tel:
073 – 973 98 66

E-post:
infoemmaboda@sverigeklinikerna.se

Följ oss!

Svenska SV English EN العربية AR